Fermentoinnilla hyvinvointia ja makunautintoja

·         Torstaina 13.11 klo 17 ”Fermentoinnilla hyvinvointia ja makunautintoja” Ristijärven Marttalassa Saukontie 11 Marttojen kotitalousasiantuntija Kaino Kinnusen opastuksella tutustutaan perinteiseen säilöntämenetelmään, jossa mikro-organismit, kuten maitohappobakteerit ja hiivat, muuttavat ruoan ainesosia hapettomissa olosuhteissa. Fermentointi parantaa ruoan säilyvyyttä, syventää sen makua ja parantaa sulavuutta sekä ravintoarvoa.                      

Ilmoittautumiset 10.11.2025 klo 12 mennessä. Kurssimaksu Ristijärven Marttojen jäsenet 10€ ja muut 20€

 Kurssille mahtuu 12 ensin ilmoittautunutta, muista ilmoittaa heti jos et pääse tulemaan niin otetaan varalla olijoista tilalle.